Tel.:
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

PROFESSIONELE FABRIKANT

HOOG - KWALITEIT

Thuis

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd certificaten
China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
De kwaliteit van 230kV-Staal Polen is zeer goed en wij zijn tevreden met zijn productieprestaties, vroege levering en goede technische dienst.

—— ROLAND T. GESTOSANI

Dank voor uw hoogte - de polen van de kwaliteitsverlichting en vroege levering. U bent onze goede OEM fabriek, hoop wij meer met elkaar konden samenwerken.

—— COSLEE AUSTRALIË

 • lopende band

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Geavanceerd Productiemateriaal

   

  JSHG heeft digitale controle 2 lijnen van de rechte tubulaire pool van het naadstaal veroorzaken, 1 digitale controle lijn van engelenstaal veroorzaken, 2 productielijnen van zich het plaat het uitrollen en pletten, 3 digitale controlevlam & plasmasnijmachines, 4 productielijnen die van ondergedompelde booglassenmachines, 16 op zwaar werk berekende opheffende machines als wellas ander geavanceerd materiaal.

   

  Al deze zijn van hoge automatisch en nauwkeurigheid, waardoor het bedrijf vooruitgangsontwerp en technologie, hoge snelheidsproductie en productenrangschikking evenals efficiënte combinatie productielijnen realiseert.

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 1

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 2

   

  JSHG heeft het ISO9001quality-beheerssysteem overgegaan. Bovendien, het verwerkt professioneel fysiek en chemisch inspectielaboratorium en is uitgerust met het systeem van de Röntgenstraalopsporing, ultrasoon opsporingssysteem, het schermvertoning universele het testen machine, de foto-elektrische analysator van het emissiespectrum, evenals koolstof en zwavel microcoputer analysator enz.

   

  Ondertussen, heeft het een wetenschappelijk en strikt systeem van qulitymangement gevormd, dat effectief en strikt waarborgt de kwaliteitscontrole van producten grondstof aan geëindigd - producten vormt.

   

  Fysieke en Chemische Testmachines

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 3

   

  Pre-assemble voor Afgewerkt product

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 4

   

   

   

  Verpakking & het Verschepen

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 5

   

   

   

   

   

 • R & D

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Het „ontwerp en de technologie, professioneel en gemeenschappelijk, de software en de hardware“ zijn het ontwerpfilosofie van JSHG `s. Wij hebben een dichte behulpzame verhouding met ontwerpinstellingen en bedrijven in dezelfde industrie gevestigd. Door dichte mededeling en exploraties, nam ons bedrijf in geavanceerd ontwerpconcept die, die binnenlandse en buitenlandse prima ontwerpsoftware introduceren, en het personeel van uitstekende kwaliteit aantrekken.

  In de R&D-Afdeling, is er veel ervaren hoger onderzoek & ontwerpt personeel en het stijve ontwikkelingsnetwerk, dat onze ontwerpvoorstellen verzekert ontmoet de klantenvraag, overschrijd zelfs hun verwachtingen.

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd fabriek productielijn 1

   

  Sinds de onderneming, heeft JSHG duizenden kegelvoorstellen die van het poolontwerp verscheidene industrieën en gebieden, zoals de industrie van de machtstransmissie, de telecommunicatieindustrie, de aanstekende industrie, enz. omvatten naar voren gebracht, die volledige en sterke technische ondersteuning en de dienstverzekering verstrekt.

Contactgegevens
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Tang

Tel.: 0086-13861505969

Fax: 86-510-87843528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Wanshi Industriezone, Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie, de Volksrepubliek China
Tel.:86-510-87844156
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Staal Tubulaire Pool Leverancier. © 2016 - 2022 steel-tubularpole.com. All Rights Reserved.