Bericht versturen
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
E-mail sales@hg-steelpole.com TEL.: 86-510-87844156
Huis >
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

PROFESSIONELE FABRIKANT

HOOG - KWALITEIT

  • China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel
  • China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel
  • China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel
  • China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel
  • China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper
Merken: JSHG
Nr van Werknemers: 101~200
Jaarlijkse Verkoop: 10Million-50Million
Gevestigd jaar: 1998
De uitvoerpc: 20% - 30%
Inleiding

Met meer dan 17 Jaar van Ervaring
Opgericht in 1998, van het Staalpool zich van Jiangsu Hongguang specialiseert Co. Ltd (JSHG) in de productie van diverse staalpolen. Wij vervaardigen een verscheidenheid van producten zoals de torens & de polen van het transmissiestaal en hulpkantoorstructuren voor de de industrie van de machtstransmissie, de hoge masten en polen van de straatverlichting voor verlichting, die wijd in snelwegen, luchthavens, havens en dokken, depots, parkeerterreinen en stadions, torenpolen voor kabelbanen, microgolf communicatie polen voor de telecommunicatieindustrie, aero-generator ondersteunende polen en de polen van de straatverlichting worden gebruikt.

 

Geschikt om Volumeorden te behandelen
Ons bedrijf behandelt een gebied van 65.000 vierkante meters, met een geregistreerd kapitaal van $10.1 miljoen. Met 45.000 vierkante meters productieruimte en meer dan 200 personeelsleden, hebben wij de capaciteit om aan de behoeften van zelfs de grootste projecten te voldoen. Wij hebben rijke techniekmiddelen, sterke productiemogelijkheden, het aandachtige team van de klantendienst, projectleidingspersoneel en financiële draagkracht, om niet compromitterende kwaliteit en het succes van uw project te verzekeren. 
 
Wij hebben de capaciteit om 30,000MT van staalpolen jaarlijks te maken. Wij bezitten twee 2,400T en 600T hydraulische buigende machines op grote schaal, elk waarvan componenten en poolstructuren kan veroorzaken op grote schaal. Bovendien, ons bedrijf heeft ander geavanceerd materiaal, zoals CNC vlamsnijmachines, automatische scheuren-last machines, plaat-flatted machines, clippers, automatisch-gesloten omhoog machines, automatische ondergedompelde booglassenmachines, automatische levelers, automatisch castreerde het in een pijpleiding vervoeren en boete machinaal bewerkend hulpmachines.
 
Aanhangend de Verordeningen van ISO 9001, van ISO 14001 en van OHSAS 18001
Bovendien hebben wij opstelling het eeuwige beleid en het doel van kwaliteitscontrole, die strikt door alle werknemers zijn uitgevoerd. Wij gingen en leven het drie-systeem van ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 over na en betrokken verordeningen van grondstoffensourcing aan ontwerp, productie, dagelijkse beheer en de naverkoopdienst plaatsen. Bij JSHG, is de kwaliteit geen eenvoudig woord, is het onze verplichting. Wij worden toegewijd aan het voldoen aan van en het overschrijden van al uw vereisten, en het verstrekken van de hoogste kwaliteit, rendabele oplossing om zowel uw begroting als programma te ontmoeten.

 
Uitvoerig en Famouse Clinets
Met de inspanningen van al personeel evenals externe steun en samenwerking, worden onze producten verkocht goed in China en markten overzee. Onze markten omvatten etc. Filippijnen, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Maleisië, Bangladesh, Pakistan, Ghana, Liberia, Angola, Nigeria, de Kongo. Voorts worden wij geassoieerd met vele beroemde bedrijven, zoals SGCC, NGCP, BPDB, ESKOM, China Unicom, China Mobile, TEBA, ZTE, Cu-Verlichting (het UK), COSLEE Australië, Telraamverlichting, enz.
 

Het ontvangen van Onze Uitstekende, Snelle Reactie op Projectwijzigingen
Wanneer u een orde met ons plaatst, ontwerpen wij en vervaardigen tubulaire staalstructuren met uw behoeften in mening. Gebouwd met een verplichting aan de klantendienst, begrijpen wij dat uw project belangrijk is, en dat de geschikte levering essentieel is. Wij weten ook dat er veranderingen moest tijdens een project worden gemaakt zijn. Ons team laat ons toe om snel aan projectwijzigingen te antwoorden terwijl het handhaven van uw projectprogramma. 
 

 

Service

China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

1. Antwoord binnen 24 Werkuren

 

2. Fabrieks Directe Verkoop

 

3. Meer dan 15 Jaar Ontwerp & Vervaardigingservaring

 

4. Geschikt om Volumeorden te behandelen 

 

5. Hoog - kwaliteit en Goedkope Producten

 

6. Verstrek Professioneel Ontwerp door Onze Ervaren R&D-Ingenieurs

 

7. Rijke het Uitvoeren Ervaring

 

8. ODM, Aanvaardbaar OEM

 

9. Technische ondersteuning per E-mail

 

10.Calling de dienst

 

 

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

 

Geschiedenis

China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Gevestigd in 1998, specialiseert JSHG zich in de productie van de de multifunctionele componenten en polen van de staalbouw.

 

Vanaf 2001-2006, werd JSHG toegekend als „Gekwalificeerde Ondernemingen“ door Ministerie van Landbouw van de VRC.

 

Op Januari 2004, gingen wij de test door Nationale de Torenkwaliteitscontrole van de Machtsindustrie en Testend Centrum over en brachten kwalificatie ertoe om 220KV en onder verminderde tubulaire staalpool & 750KV en onder structuren van het staal de tubulaire hulpkantoor te produceren. Tegelijkertijd, etc. behandelt onze binnenlandse markt Jiangsu, Binnenmongolië, Hebei, Xinjiang, Hubei.

 

In 2004, levert JSHG grote inspanningen om overzee markt te onderzoeken en kreeg het Certificaat van Goedkeuring van ondernemingen met buitenlandse handelslegging in de VRC. Wij voerden staal opeenvolgend tubulaire pool uit, hoge mast, die pool etc. aansteken aan Filippijnen, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Maleisië, Bangladesh, Pakistan, Ghana, Liberia, Angola, Nigeria, de Kongo. 

 

In 2012, vestigde JSHG zich aan een nieuwe installatie in Industriezone opnieuw.

 

In 2012, werden wij een gekwalificeerde leverancier van het Netbedrijf van de Staat van China en kregen door de beoordeling ter plaatse. In hetzelfde jaar, ging de telecommunicatietoren ook de test over en werd productievergunning.

 

In 2014, gingen wij en leven de drie-systemen beoordeling voor ISO9001 (kwaliteit) over na, ISO14001

(milieu), OHSMS (gezond beroep en veiligheid).

 

In 2015, schreven wij met succes in een gekwalificeerde leverancier van Zuidelijk de Machtsnet van China en de Torenco. van China, Ltd te zijn.

 

Dank aan het vertrouwen en de steun van onze binnenlandse en overzee cliënten, zal ons bedrijf harder eerste kwaliteit en de beste dienst werken om terug aan de wereld en verlenen te geven.

Ons Team

China Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

Er zijn 198 personeelsleden in ons bedrijf van wie een professioneel team met overvloedige technische sterkte vormde. 

 

15% hebben banchelorgraad of hierboven, hebben 30% technicusonderzoek op het middenste niveau overgegaan. Alle technicusexploitanten hebben meer dan 5 jaar op lassengebied en zij nemen ook aan verwante beroepsopleidingsprogramma's deel.

 

 Er zijn 16 ingenieurs in onze R&D-Afdeling. De manager en de hoofdmachinisten in deze afdelingen hebben de verwante graad van mechanisch. Voorts hadden zij in een bekende fabriek van de staalpool met verschillende posities, zoals fabricator, kwaliteitsinspecteur, belangrijkste ontwerper, bijna 10 jaar gewerkt.

 

Wij hebben ook een sterk Marketing & de Dienst team die verantwoordelijk voor uitvoerige presale van de verkoopdienst, in verkoop en na verkoop nemen. Zij hebben capaciteit om alle noodsituatie en installatieproblemen te behandelen.

 

Onze werknemers hebben vertrouwen om contractvereisten te vervullen en hoogte te verstrekken - kwaliteitsproducten en de tevreden dienst.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-510-87844156
Wanshi Industriezone, Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie, de Volksrepubliek China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons