Bericht versturen
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
E-mail sales@hg-steelpole.com TEL.: 86-510-87844156
Huis > producten > Staal Tubulaire Pool >
Steun van het veranderlijke Lengte de Tubulaire Staal met de Oppervlaktebehandeling van Enz.
  • Steun van het veranderlijke Lengte de Tubulaire Staal met de Oppervlaktebehandeling van Enz.

Steun van het veranderlijke Lengte de Tubulaire Staal met de Oppervlaktebehandeling van Enz.

Place of Origin China
Merknaam JSHG
Model Number HG
Productdetails
Diameter:
veranderlijk
Dikte:
veranderlijk
Materiaal:
Staal
kleur:
veranderlijk
Levensduur:
Meer dan 50 Jaar
Ontwerp:
Aangepast
Garantie:
1-2 jaar
Oppervlaktebehandeling:
Gegalvaniseerde, Hot-dip Gegalvaniseerd, het Schilderen, Poederdeklaag, Enz.
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 reeks
Betalingscondities
L/C, D/A, D/P, T/T
Productomschrijving

Productomschrijving:

Het staal Tubulaire Polen verstrekt een veilige en betrouwbare oplossing voor machtstransmissie, straatverlichting en andere doeleinden. Zij worden gemaakt van duurzaam staal en kenmerken een tubulaire vorm. Het staal Tubulaire Polen kan in diverse lengten en diameters worden vervaardigd om aan verschillende behoeften en vereisten te voldoen. Zij worden ontworpen voor gebruik op lange termijn, met een levensduur van meer dan 50 jaar. Het staal Tubulaire Polen wordt wijd gebruikt op elektrotechniek, telecommunicaties, spoorweg en wegtechniek, en andere gebieden. Zij zijn lichtgewicht, gemakkelijk om minimaal onderhoud te installeren en te vereisen. Het staal Tubulaire Polen kan extreme weersomstandigheden zoals hoge winden en zware sneeuwval weerstaan. Zij zijn een rendabele oplossing voor diverse toepassingen, die betrouwbare prestaties en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verstrekken.

 

Eigenschappen:

  • Staal Tubulaire Pool: Diameter: Variabele, Materiaal: Staal, Kleur: Variabele, Levensduur: Meer dan 50 Jaar, Garantie: 1-2 jaar
  • Staalbuis Pool: Diameter: Variabele, Materiaal: Staal, Kleur: Variabele, Levensduur: Meer dan 50 Jaar, Garantie: 1-2 jaar
  • Tubulaire Staalsteun Pool: Diameter: Variabele, Materiaal: Staal, Kleur: Variabele, Levensduur: Meer dan 50 Jaar, Garantie: 1-2 jaar
 

Technische Parameters:

Bezit Beschrijving
Ontwerp Aangepast
Garantie 1-2 jaar
Diameter Veranderlijk
Gebruik Machtstransmissie, Straatverlichting, Enz.
Kleur Veranderlijk
Lengte Veranderlijk
Dikte Veranderlijk
Vorm Tubulair
Oppervlaktebehandeling Gegalvaniseerde, Hot-dip Gegalvaniseerd, het Schilderen, Poederdeklaag, Enz.
Levensduur Meer dan 50 Jaar
 

Toepassingen:

Toepassing van staal de Tubulaire Pool

Het staal Tubulaire die Pool, door JSHG met modelaantalhg wordt vervaardigd, is een staal pylon pool van uitstekende kwaliteit van China. Het is tubulair in vorm en kenmerkt veranderlijke dikte, diameter, en lengte. Het materiaal voor de staal pylon pool is wordt gebruikt hoogwaardig staal dat, makend het duurzaam en langdurig hoogst.

Het staal Tubulaire Pool wordt wijd gebruikt in diverse toepassingen. Het wordt vaak gebruikt als tubulaire staalsteun voor industriële projecten zoals bruggen, gebouwen, en torens. Het wordt ook gebruikt in de bouw van pylon torens. De pylon torens worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden zoals het overbrengen van elektriciteit, die telecommunicatiediensten, en het uitzenden signalen verleent.

Het staal Tubulaire Pool wordt ook gebruikt in de mariene industrie. Het wordt gebruikt als steun voor zeeplatforms, schepen, en boten. Het wordt ook gebruikt in havenbouw als steun voor dokken, pijlers, en andere port-related infrastructuur. Voorts wordt het gebruikt in de bouw van tunnels en ondergrondse structuren als steun voor de muren en de plafonds.

Het staal Tubulaire Pool is een betrouwbare en rendabele oplossing voor om het even welk techniekproject. Zijn uitstekende sterkte en flexibiliteit maken tot het een ideale keus voor een brede waaier van toepassingen. Met zijn superieure kwaliteit en duurzaamheid, is het gewaarborgd om een langdurige en stabiele steun te verlenen.

Aanpassing:

Aangepast Staal Tubulaire Pool van JSHG

Wij bieden een aangepaste staal tubulaire pool die van JSHG aan, douaneontwerpen, een verscheidenheid van dikten en diameters, en een levensduur van meer dan 50 jaar aanbieden. Onze tubulaire staalsteun wordt ontworpen om te zijn gegalvaniseerde, hot-dip gegalvaniseerd, geschilderd, bedekt het poeder met een laag, of een andere oppervlaktebehandeling zoals nodig. Met dit product, kunt u van een duurzame en langdurige staal pylon pool worden verzekerd.

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor Staal Tubulaire Pool. Ons technisch team is bereid om u bij elk van uw behoeften van Staal Tubulaire Pool te helpen. Wij verlenen de volgende diensten:

  • Installatieinstructies en begeleiding
  • Hulp met het oplossen van problemen en onderhoudskwesties
  • Vervangingsdelen en componenten
  • Productverbeteringen en wijzigingen
  • Productspecificatie en ontwerphulp
  • Van de garantieinformatie en reparatie de diensten

Als u om het even welke vragen hebt of hulp met Staal Tubulaire Pool nodig hebt, gelieve ons vandaag te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen
Het staal Tubulaire Polen wordt zorgvuldig verpakt om veilige levering aan hun bestemming te verzekeren. De standaardverpakkingsmaterialen omvatten: de kartondozen, schuim het opvullen, en krimpen omslag. Alle pakketten worden geëtiketteerd met de productnaam en het de naam en adres van de klant. De polen worden dan verscheept aan de klant via een derdelijndienst. De klant kan van een verscheidenheid van het verschepen opties, met inbegrip van grond, lucht kiezen, en levering uitdrukken.

 

FAQ:

Q1: Wat is de Merknaam van het Staal Tubulaire Pool?
A1: De Merknaam van het Staal Tubulaire Pool is JSHG.
Q2: Wat is ModelNumber van het Staal Tubulaire Pool?
A2: ModelNumber van het Staal Tubulaire Pool is Hg.
Q3: Waar wordt het Staal Tubulaire Pool vervaardigd?
A3: Het Staal Tubulaire Pool wordt vervaardigd in China.
Q4: Wat zijn de eigenschappen van het Staal Tubulaire Pool?
A4: De eigenschappen van het Staal Tubulaire Pool omvatten hoge corrosieweerstand, uitstekende elektrische eigenschappen en goede schokweerstand.
Q5: Wat zijn de toepassingen van het Staal Tubulaire Pool?
A5: Het Staal Tubulaire Pool kan voor verlichting, elektrotransmissie en andere toepassingen worden gebruikt.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-510-87844156
Wanshi Industriezone, Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie, de Volksrepubliek China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons