Thuis

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

Van goede kwaliteit Elektromacht Pool voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektromacht Pool voor verkoop
De kwaliteit van 230kV-Staal Polen is zeer goed en wij zijn tevreden met zijn productieprestaties, vroege levering en goede technische dienst.

—— ROLAND T. GESTOSANI

Dank voor uw hoogte - de polen van de kwaliteitsverlichting en vroege levering. U bent onze goede OEM fabriek, hoop wij meer met elkaar konden samenwerken.

—— COSLEE AUSTRALIË

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

1 2 3 4 5
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Bedrijf Gate Kantoorgebouw Factory profiel werf workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JSHG
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : 10Million-50Million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 10% - 20%

Met meer dan 17 Jaar van Ervaring
Opgericht in 1998, van het Staalpool zich van Jiangsu Hongguang specialiseert Co. Ltd (JSHG) in de productie van diverse staalpolen. Wij vervaardigen een verscheidenheid van producten zoals de torens & de polen van het transmissiestaal en hulpkantoorstructuren voor de de industrie van de machtstransmissie, de hoge masten en polen van de straatverlichting voor verlichting, die wijd in snelwegen, luchthavens, havens en dokken, depots, parkeerterreinen en stadions, torenpolen voor kabelbanen, microgolf communicatie polen voor de telecommunicatieindustrie, aero-generator ondersteunende polen en de polen van de straatverlichting worden gebruikt.

 

Geschikt om Volumeorden te behandelen
Ons bedrijf behandelt een gebied van 65.000 vierkante meters, met een geregistreerd kapitaal van $10.1 miljoen. Met 45.000 vierkante meters productieruimte en meer dan 200 personeelsleden, hebben wij de capaciteit om aan de behoeften van zelfs de grootste projecten te voldoen. Wij hebben rijke techniekmiddelen, sterke productiemogelijkheden, het aandachtige team van de klantendienst, projectleidingspersoneel en financiële draagkracht, om niet compromitterende kwaliteit en het succes van uw project te verzekeren. 
 
Wij hebben de capaciteit om 30,000MT van staalpolen jaarlijks te maken. Wij bezitten twee 2,400T en 600T hydraulische buigende machines op grote schaal, elk waarvan componenten en poolstructuren kan veroorzaken op grote schaal. Bovendien, ons bedrijf heeft ander geavanceerd materiaal, zoals CNC vlamsnijmachines, automatische scheuren-last machines, plaat-flatted machines, clippers, automatisch-gesloten omhoog machines, automatische ondergedompelde booglassenmachines, automatische levelers, automatisch castreerde het in een pijpleiding vervoeren en boete machinaal bewerkend hulpmachines.
 
Aanhangend de Verordeningen van ISO 9001, van ISO 14001 en van OHSAS 18001
Bovendien hebben wij opstelling het eeuwige beleid en het doel van kwaliteitscontrole, die strikt door alle werknemers zijn uitgevoerd. Wij gingen en leven het drie-systeem van ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 over na en betrokken verordeningen van grondstoffensourcing aan ontwerp, productie, dagelijkse beheer en de naverkoopdienst plaatsen. Bij JSHG, is de kwaliteit geen eenvoudig woord, is het onze verplichting. Wij worden toegewijd aan het voldoen aan van en het overschrijden van al uw vereisten, en het verstrekken van de hoogste kwaliteit, rendabele oplossing om zowel uw begroting als programma te ontmoeten.

 
Uitvoerig en Famouse Clinets
Met de inspanningen van al personeel evenals externe steun en samenwerking, worden onze producten verkocht goed in China en markten overzee. Onze markten omvatten etc. Filippijnen, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Maleisië, Bangladesh, Pakistan, Ghana, Liberia, Angola, Nigeria, de Kongo. Voorts worden wij geassoieerd met vele beroemde bedrijven, zoals SGCC, NGCP, BPDB, ESKOM, China Unicom, China Mobile, TEBA, ZTE, Cu-Verlichting (het UK), COSLEE Australië, Telraamverlichting, enz.
 

Het ontvangen van Onze Uitstekende, Snelle Reactie op Projectwijzigingen
Wanneer u een orde met ons plaatst, ontwerpen wij en vervaardigen tubulaire staalstructuren met uw behoeften in mening. Gebouwd met een verplichting aan de klantendienst, begrijpen wij dat uw project belangrijk is, en dat de geschikte levering essentieel is. Wij weten ook dat er veranderingen moest tijdens een project worden gemaakt zijn. Ons team laat ons toe om snel aan projectwijzigingen te antwoorden terwijl het handhaven van uw projectprogramma. 
 

 

Contactgegevens
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Tang

Tel.: 86-510-87844156

Fax: 86-510-87843528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)